Email consulten

Heb je vragen over de liefde, werk, vriendschappen, verleden, heden of toekomst? Wil je direct een concreet antwoord op jouw vraag/thema? Dan biedt een email consult de oplossing. Wat zijn de voordelen van een consult via email?

  • direct antwoord op jouw vraag
  • je kan het email consult altijd nalezen
  • jouw vraag wordt uitgebreid behandeld door onze consulenten Fabio & Stef
  • direct tot de kern van de vraagstelling 

Het is belangrijk om de gegevens op het aanvraagformulier zo correct mogelijk in te vullen. Verifieer de correctheid van je gegevens. Vermeld eventueel de geboortedatum(s) van de personen waarover je iets wenst te weten. Een aantal e-consult voorbeeld-vragen:

  • Komen mijn ex en ik terug bij elkaar?
  • Ga ik dit jaar verhuizen?
  • Is er een carrière switch in aantocht?
  • Zijn mijn partner en ik tweelingzielen? 
  • Is mijn vriend(in) betrouwbaar? 

Vraag hier jouw persoonlijk email consult aan