Soulmediums

Schrijver bij Bloom

Als relatiespecialist, auteur en schrijver deelt Fabio maandelijks graag zijn ervaring met de lezers van Bloom. Je kan zijn artikels online raadplegen of in het tijdschrift dat maandelijks verkrijgbaar is bij jouw favoriete dagbladhandelaar. 

Auteur

Fabio heeft doorheen de jaren zijn werk aangedikt als auteur van De Complete Gypsy Waarzegset, het allereerste boek over dit orakelsysteem en Het Hedendaagse Lenormand Orakelhandboek

Daarnaast heeft Fabio een volledig op maat gemaakt Lenormand waarzegdoek ontworpen (i.s.m. Bloom). Met dit waarzegdoek besteedt Fabio uitgebreid aandacht aan de positie van de kaarten. Deze posities worden op het doek geduid en voorzien van een betekenis. Deze ogenschijnlijk logische techniek wijst je de weg doorheen de wereld van het kaartleggen. Basiskennis van de Lenormandkaarten is wel een vereiste.

Auteur: Fabio Vinago
ISBN: 9789072189189
Inhoud: Boek 176 pagina’s 
Afmetingen: 215 x 140 
Taal: Nederlands
Vormgeving: Studio Alterego
Auteur: Fabio Vinago
ISBN: 9789072189158
Inhoud: Boek (160 pagina’s) + 54 full colour kaarten
Afmetingen: 20 x 15 x 3,5 cm
Taal: Nederlands
 
Artwork: Fabio Vinago ism Bloom
OntwerpStudio Alterego
Afmeting: 58 x 58 cm
Materiaal: decostof
Inclusief: handleiding
 
Artwork: Fabio Vinago
OntwerpStudio Alterego
Afmeting: 58 x 58 cm
Materiaal: decostof
Inclusief: handleiding
 
Artwork: Fabio Vinago ism Bloom
OntwerpStudio Alterego
Afmeting: 58 x 58 cm
Materiaal: decostof
Inclusief: handleiding
 
Maak een afspraak met Fabio
Fabio
Ik wil een afspraak voor: *
Door het invullen van het contactformulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid. *

Klantenbeoordeling Fabio

Viviane en Karolien
Viviane en Karolien
Read More
In 1 woord TOP!! Zoveel wijsheid, zo oprecht en zo integer. We kwamen toe op de beurs in Hasselt en werden direct naar Fabio toe getrokken. Het nadeel was dat we 4uur moesten wachten. Achteraf gezien was het dik de moeite waard. Speciaal afgereisd van het Brusselse, en met reden. Het was een zeer confronterend En diepgaand gesprek. Fabio weet als geen ander hoe iets in elkaar steekt. Het leuke is dat het nog klopt ook! Eerlijk, oprecht en zonder teveel rond de pot te draaien. Hij zegt zoals het is, aan jou om er iets mee te doen. Mijn zus was enorm onder de indruk dat ze ook een consult nam. Ook zij is van haar stoel geblazen. De eerste en zeker ook Niet de laatste keer dat wij beroep doen op Fabio. Een dikke merci!
Lieselot
Lieselot
Read More
Beste Fabio, Fabio, een jaar geleden ben ik op consult gekomen. Je voorspelde een zwangerschap en ik ben ondertussen 2 maanden zwanger (me happy). Je voorspelde dat het contact met mijn zus en mijn ouders zou herstellen (iets wat ik voor onmogelijk hield). Ook dat is ondertussen uitgekomen. Ze accepteren mijn partner zoals je zei. Ook verhuizen we begin 2020, iets wat je ook had meegegeven. De rechtszaak met mijn ex-huurbaas heb ik ook gewonnen. Je zei dat ik van hem een som geld zou krijgen maar dit via juridische wegen ging verlopen. Hij heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt en we hebben gewonnen, ook hier had je gelijk. Je bent waanzinnig goed! Gr Lieselot
Giselle
Giselle
Read More
Beste Fabio, Vorige week deed ik beroep op jou omdat ik al geruime tijd behoorlijk in de knoop lig met mezelf. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle rake dingen die je zei. Alles klopte werkelijk met de situatie waar ik in zit. Je sprak over bedrog, leugens en een relatiebreuk. Een week later is dit naar boven gekomen. Ik weet dat ik niet over stag mag gaan en ik ben heel blij dat je me gewaarschuwd hebt. Anderen zeiden me dat hij de man van mijn leven was en we samen gelukkig zouden worden, jij als enige wist dit tegen te spreken. Het klopte nog ook! Je belet je niet om de waarheid uit te spreken zoals die is. Ik heb respect voor jou, niet om een mooi verhaal, wel omdat je zegt waar het op staat.
Previous
Next