Spirituele (grafische)vormgever

Naast bestsellerauteur is Fabio gepassioneerd door grafisch ontwerp en vormgeving en genoot hij een HBO opleiding als mediavormgever. Als veelzijdige grafische know-how weet Fabio zijn grafische skills door te trekken naar spirituele concepten en is hij naast grafisch vormgever gespecialiseerd in alles wat met tarot-, orakel- en waarzegkaarten te maken heeft.

Ontwerpen van orakelkaarten

Of het nu gaat over de wereldvermaarde Lenormandkaarten, Tarotkaarten, Zigeunerkaarten of Engelenkaarten, Fabio’s aanpak is veelzijdig en uniek. Elk ontwerp kan gerealiseerd worden. Met pakken ervaring als kaartlegger in de spirituele wereld weet hij wat aanslaat en wat niet. Zo kan Fabio ook jouw spirituele onderneming naar een hoger niveau tillen.

Spirituele beurzen

Het oog wil ook wat en dat is niet anders op de spirituele expo’s. Als spirituele ondernemer is het belangrijk dat je de bezoeker in één oogopslag kan overtuigen om kennis te maken met jouw praktijk of dienst. Als de visueleverleiding’ niet aanspreekt zal de passerende bezoeker geen tijd nemen om aan je stand te komen. Dan mag je nog een expert zijn in je vakgebied, als je de spirituele taal niet kunt weerspiegelen dan kan de bezoeker zich niet identificeren met jouw dienst.

Visuele communicatie is nu eenmaal een belangrijke eigenschap. Je ontwerpt voor je doelgroep (wat gunstig is voor je praktijk) en niet vanuit een esthetisch oogpunt.

Recentelijk werk van Fabio

Fabio heeft voor heel wat spirituele ondernemers de visuele communicatie onder de loep genomen. Van spirituele logo’s, een compleet communicatieplan tot het ontwerpen van orakelkaarten.

Zo heeft Fabio de lay-out inclusief de front- en backcover van het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ op zich genomen. Voor Yukimi heeft hij de Innerlijke Krachtkaarten Element Vuur ontworpen (met een tweede orakelspel in aantocht).

In samenwerking met Bloom mocht Fabio het Lenormand Waarzegdoek (te koop in de webshop van Soulmediums) en het Keltisch kruis voor Tarotkaarten ontwerpen (binnenkort te koop via onze webshop).

Tweelingzielen

Rond tweelingzielen is er doorheen de tijd veel onwetendheid ontstaan waardoor dit een beduidend besproken thema is geworden. Omdat Fabio gespecialiseerd is in het volledig tweelingzielenproces is hij recentelijk gestart met het ontwerpen van een volledig orakelspel inclusief boek. Fabio zal zich naar de toekomst toe meer toeleggen in het ontwerpen van orakelkaarten.

Ghost designer

Je kan beroep doen op Fabio als ‘ghost designer’. Dit betekent dat Fabio jouw project van A tot Z realiseert en achteraf alle auteursrechten afstaat aan jou. Daar waar een ghostwriter schrijft in naam van de auteur, ontwerpt Fabio in naam van jou. Deze samenwerking wordt altijd contractueel vastgelegd. Op het finaal ontwerp van boeken of kaarten zal ook jouw naam vermeld worden. 

Maak een afspraak

Heb je interesse in een eigen orakelspel, hebben je bestaande orakelkaarten behoefte aan vernieuwing, een professioneel ontwerp? Dan ben je bij Fabio aan het juiste adres! Zijn contacten met professionele drukkerijen die gespecialiseerd zijn in het bedrukken van orakelkaarten brengen jouw ideeën tot leven. Neem contact op met Fabio voor meer informatie of voor een persoonlijk gesprek.