Soulmediums

Krijg terug grip op je zelfsturend vermogen

Psychotherapie is een therapeutische benadering die zich richt op mensen met psychische en emotionele problemen. Deze therapievorm is geschikt voor individuen en paren. Psychotherapeuten zijn ruim geschoold via een psychotherapie opleiding.

Via gesprekken en een deskundige hulpverlening streeft men ernaar het welzijn en functioneren van de persoon opnieuw te optimaliseren. Dit gebeurt door de cliënt te ondersteunen in het maken van eigen keuzes en het creëren van het eigen groeiproces.

Zelfreflectie

Een belangrijk ingrediënt is de zelfreflectie van de persoon die de therapie volgt. Introspectie (kijken binnenin jezelf) leert de cliënt beter om te gaan met psychische- en emotionele klachten. De persoon leert op een ‘andere’ manier tegen bepaalde zaken aan te kijken en anders te reageren op bepaalde situaties. Dit heeft een positief effect op de klachten en het dagelijks functioneren van de persoon.

Wat kan je van een sessie verwachten? 

Bij Fabio staat discretie centraal. Zo schenkt hij aandacht voor het beroepsgeheim en kan je in alle vertrouwen jouw verhaal kwijt. Net zoals bij relatietherapie kan je van Fabio een to the point en eerlijk gesprek verwachten. Het is belangrijk dat ook bij psychotherapie de kern van het probleem wordt aangepakt. Dit kan je alleen bekomen door een eerlijke- en open basishouding. Bij Fabio kan je terecht voor korte- en langdurige begeleiding.  

Fabio richt zich voornamelijk op de type B- en C persoonlijkheidsstoornissen en begeleidt personen die hiermee te kampen hebben. 

Type B

  • narcistische persoonlijkheidsstoornissen
  • borderline persoonlijkheidsstoornissen
  • antisociale persoonlijkheidsstoornissen
  • theatrale persoonlijkheidsstoornissen

Type C

  • ontwijkende persoonlijkheidsstoornissen
  • afhankelijke persoonlijkheidsstoornissen
  • obsessief compulsieve persoonlijkheidsstoornissen
Maak een afspraak met Fabio
Fabio
Ik wil een afspraak voor: *
Door het invullen van het contactformulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid. *

Klantenbeoordeling Fabio

Viviane en Karolien
Viviane en Karolien
Read More
In 1 woord TOP!! Zoveel wijsheid, zo oprecht en zo integer. We kwamen toe op de beurs in Hasselt en werden direct naar Fabio toe getrokken. Het nadeel was dat we 4uur moesten wachten. Achteraf gezien was het dik de moeite waard. Speciaal afgereisd van het Brusselse, en met reden. Het was een zeer confronterend En diepgaand gesprek. Fabio weet als geen ander hoe iets in elkaar steekt. Het leuke is dat het nog klopt ook! Eerlijk, oprecht en zonder teveel rond de pot te draaien. Hij zegt zoals het is, aan jou om er iets mee te doen. Mijn zus was enorm onder de indruk dat ze ook een consult nam. Ook zij is van haar stoel geblazen. De eerste en zeker ook Niet de laatste keer dat wij beroep doen op Fabio. Een dikke merci!
Lieselot
Lieselot
Read More
Beste Fabio, Fabio, een jaar geleden ben ik op consult gekomen. Je voorspelde een zwangerschap en ik ben ondertussen 2 maanden zwanger (me happy). Je voorspelde dat het contact met mijn zus en mijn ouders zou herstellen (iets wat ik voor onmogelijk hield). Ook dat is ondertussen uitgekomen. Ze accepteren mijn partner zoals je zei. Ook verhuizen we begin 2020, iets wat je ook had meegegeven. De rechtszaak met mijn ex-huurbaas heb ik ook gewonnen. Je zei dat ik van hem een som geld zou krijgen maar dit via juridische wegen ging verlopen. Hij heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt en we hebben gewonnen, ook hier had je gelijk. Je bent waanzinnig goed! Gr Lieselot
Giselle
Giselle
Read More
Beste Fabio, Vorige week deed ik beroep op jou omdat ik al geruime tijd behoorlijk in de knoop lig met mezelf. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle rake dingen die je zei. Alles klopte werkelijk met de situatie waar ik in zit. Je sprak over bedrog, leugens en een relatiebreuk. Een week later is dit naar boven gekomen. Ik weet dat ik niet over stag mag gaan en ik ben heel blij dat je me gewaarschuwd hebt. Anderen zeiden me dat hij de man van mijn leven was en we samen gelukkig zouden worden, jij als enige wist dit tegen te spreken. Het klopte nog ook! Je belet je niet om de waarheid uit te spreken zoals die is. Ik heb respect voor jou, niet om een mooi verhaal, wel omdat je zegt waar het op staat.
Previous
Next