Soulmediums

Bouw doelgericht aan jullie relatie

Relatietherapie tracht de dynamiek tussen twee mensen te verbeteren en te versterken. Dit kan betrekking hebben op (huwelijks)relaties of individuen die moeilijkheden ondervinden in het gezin, op de werkvloer, op school, enzo. Als je beter met elkaar leert communiceren en compromissen sluit, dan zal dit jullie relatie positief beïnvloeden. Op deze manier kan de liefde terug stromen. Dit vraagt inzet van de therapeut en het koppel.  

Relatietherapie kent verschillende behandelingsmethodieken. Denk hierbij aan:

  • gedragstherapie
  • systeemtherapie
  • EFT (emotionele bevrijdingstechnieken)

Fabio genoot een HBO opleiding aan de Academie voor psychotherapie waar hij zich specialiseerde in relaties en hechtingsstijlen. Volgens hem zijn relationele problemen te wijten aan traumatische gebeurtenissen en een onveilige hechting. Hij is van mening dat eerder opgelopen schade vaak de oorzaak is van disfunctionele relaties. Pak je de bron van het probleem aan, dan pas kan je bevrijd worden van emotionele blokkades en ‘terug’ werken aan een veilige hechting.

Wat kan je verwachten van een sessie?

Fabio staat gekend om zijn to the point aanpak wat weleens confronterend kan zijn. Door rond de pot te draaien help je de cliënt niet verder, vertelt hij. Iedereen heeft op zijn/haar manier dingen meegemaakt die ons tot een bepaalde persoon vormen. Het is dat patroon die je moet willen doorbreken. Geconfronteerd worden met de onderliggende lagen en openstaan voor gedragsverandering is van cruciaal belang. Ik geloof namelijk dat iedereen het potentieel bezit om zijn/haar leven vorm te geven op een manier waar hij/zij zich gelukkig bij voelt. Dit vraagt enigszins een houding om met een andere perceptie naar de eigen ‘ik’ en de relatie te kijken.

20 vragen om je relatie te testen

test-hoe-goed-is-jullie-relatie

Een goede relatie bestaat altijd uit een aantal basiskenmerken. Hoe is het met jouw relatie gesteld? Ben je nog steeds ‘diezelfde’ gelukkige persoon, of zit er een haar in de boter? Tijd voor eerlijkheid, tijd voor een relatietest. 

Maak een afspraak met Fabio
Fabio
Ik wil een afspraak voor: *
Door het invullen van het contactformulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid. *
love-quote

Klantenbeoordeling Fabio

Viviane en Karolien
Viviane en Karolien
Read More
In 1 woord TOP!! Zoveel wijsheid, zo oprecht en zo integer. We kwamen toe op de beurs in Hasselt en werden direct naar Fabio toe getrokken. Het nadeel was dat we 4uur moesten wachten. Achteraf gezien was het dik de moeite waard. Speciaal afgereisd van het Brusselse, en met reden. Het was een zeer confronterend En diepgaand gesprek. Fabio weet als geen ander hoe iets in elkaar steekt. Het leuke is dat het nog klopt ook! Eerlijk, oprecht en zonder teveel rond de pot te draaien. Hij zegt zoals het is, aan jou om er iets mee te doen. Mijn zus was enorm onder de indruk dat ze ook een consult nam. Ook zij is van haar stoel geblazen. De eerste en zeker ook Niet de laatste keer dat wij beroep doen op Fabio. Een dikke merci!
Lieselot
Lieselot
Read More
Beste Fabio, Fabio, een jaar geleden ben ik op consult gekomen. Je voorspelde een zwangerschap en ik ben ondertussen 2 maanden zwanger (me happy). Je voorspelde dat het contact met mijn zus en mijn ouders zou herstellen (iets wat ik voor onmogelijk hield). Ook dat is ondertussen uitgekomen. Ze accepteren mijn partner zoals je zei. Ook verhuizen we begin 2020, iets wat je ook had meegegeven. De rechtszaak met mijn ex-huurbaas heb ik ook gewonnen. Je zei dat ik van hem een som geld zou krijgen maar dit via juridische wegen ging verlopen. Hij heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt en we hebben gewonnen, ook hier had je gelijk. Je bent waanzinnig goed! Gr Lieselot
Giselle
Giselle
Read More
Beste Fabio, Vorige week deed ik beroep op jou omdat ik al geruime tijd behoorlijk in de knoop lig met mezelf. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle rake dingen die je zei. Alles klopte werkelijk met de situatie waar ik in zit. Je sprak over bedrog, leugens en een relatiebreuk. Een week later is dit naar boven gekomen. Ik weet dat ik niet over stag mag gaan en ik ben heel blij dat je me gewaarschuwd hebt. Anderen zeiden me dat hij de man van mijn leven was en we samen gelukkig zouden worden, jij als enige wist dit tegen te spreken. Het klopte nog ook! Je belet je niet om de waarheid uit te spreken zoals die is. Ik heb respect voor jou, niet om een mooi verhaal, wel omdat je zegt waar het op staat.
Previous
Next