Kaartlegger Stef

Kaartleggen is een manier om aan de hand van waarzeg- of orakelkaarten de toekomst te voorspellen. De kaartlegger maakt gebruik van een legpatroon die heel wat antwoorden biedt over het verleden, het heden en de toekomst

Stef is een ervaren kaartlegger die jou kan helpen naar het vinden van antwoorden op allerhande levensvragen. Hij zoomt in op je naam, geboortedatum, energie en geeft jou verhelderende inzichten rond diverse levensthema’s. 

Kaartlegger Stef maakt gebruik van de volgende waarzegkaarten

  • de kleine Lenormand (36 kaarten)
  • de Gypsy Waarzegkaarten
  • de gewone speelkaarten
  • de Zigeunerkaarten
  • de Zigeuner tarot

Stef biedt verschillende consult mogelijkheden aan:

  • privé consulten
  • telefonische consulten
  • consulten via email
  • chat consulten

Heb je interesse in een reading van Stef? Vul het contactformulier in en hij zal je binnen de 24u contacteren. 

Cursus kaartleggen met de Lenormandkaarten ↓

Maak een afspraak met Stef
Stef
Ik wil een afspraak voor: *
Door het invullen van het contactformulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid. *

Klantenbeoordeling Stef

Patsy
Patsy
Lees verder
In één woord: top! Je bent een absolute aanrader en een betrouwbaar medium en getalenteerd kaartlegger! Ik ben het afgelopen jaar 2x bij je op consult geweest en AL je voorspellingen (zowel positief als negatief) zijn ondertussen uitgekomen. Door je tips en adviezen sta ik terug in mijn eigen kracht en met beide voetjes op de grond. Ik ben het universum enorm dankbaar om je op mijn pad te hebben gebracht. Allerbeste wensen voor jou en je gezin, Patsy Een dikke merci!
Anneleen
Anneleen
Lees verder
Beste Stef, wat een fijne verrassing op zondagavond. Ik verwachtte uw mail pas dinsdag of woensdag. Fantastisch! Hartelijk dank! Twee stemmen zijn sterk aanwezig. De ene stem (mijn hart) spreekt me heel zacht en geruststellend toe. De andere stem (verstand) zaait twijfel en angst. Uw antwoord op mijn vraag maakt dat de eerste stem (= hart) meer gehoor zal krijgen en ik me recht tegenover de tweede stem positioneer. Ik hoor die stem vanuit de verte en ik ben mij ervan bewust dat die aanwezig is, maar ik word de tweede stem (= verstand) niet. Ik ben u enorm dankbaar. Dank u, Dank u, Dank u!!!
Caroline
Caroline
Lees verder
Lieve Stef, Vorige week woensdag bij jou mijn kaarten laten leggen. Bij aankomst was ik zeer zenuwachtig. Jij gaf mij al snel die rust door het warme ontvangst en jouw zachte stem. De kaarten gaven duidelijkheid aan mijn gedachten en gevoelens. Jij kon alles goed omschrijven zonder iets te weten. Jouw adviezen ga ik zeker opvolgen rondom mijn situatie. Ik ga jou zeker aanraden. Ik kom zeker nog eens langs in de toekomst. Veel liefs
Previous
Next