Paragnost Stef

Naast kaartlegger en coach is Stef een ervaren paragnost. Door in te voelen op jouw energie kan hij jou antwoorden geven over het verleden, het heden en de toekomst. Dit doet hij vanuit zuiverheid en met een oprechte houding. 

Stef bundelt zijn paragnosten skills samen met het kaartleggen. Op die manier worden thema’s zoals: liefde, werk, financiën, enzo op een duidelijke manier geduid. Wil je graag een foto-analyse, ook hiermee kan Stef je helpen. Hij channelt de energie van de foto zodat jou vragen ook hier verheldering krijgen. 

Cursus kaartleggen met Stef

Als ervaren kaartlegger doceert Stef de cursussen kaartleggen op een leerrijke, praktijkgerichte en professionele manier opdat ook jij  je de kunst van het kaartleggen eigen kan maken. Onze cursussen worden gegeven op basis van de volgende boeken:

  • Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek 
  • De Complete Gypsy Waarzegset
Maak een afspraak met Stef
Stef
Ik wil een afspraak voor: *
Door het invullen van het contactformulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid. *

Klantenbeoordeling Stef

Patsy
Patsy
Lees verder
In één woord: top! Je bent een absolute aanrader en een betrouwbaar medium en getalenteerd kaartlegger! Ik ben het afgelopen jaar 2x bij je op consult geweest en AL je voorspellingen (zowel positief als negatief) zijn ondertussen uitgekomen. Door je tips en adviezen sta ik terug in mijn eigen kracht en met beide voetjes op de grond. Ik ben het universum enorm dankbaar om je op mijn pad te hebben gebracht. Allerbeste wensen voor jou en je gezin, Patsy Een dikke merci!
Anneleen
Anneleen
Lees verder
Beste Stef, wat een fijne verrassing op zondagavond. Ik verwachtte uw mail pas dinsdag of woensdag. Fantastisch! Hartelijk dank! Twee stemmen zijn sterk aanwezig. De ene stem (mijn hart) spreekt me heel zacht en geruststellend toe. De andere stem (verstand) zaait twijfel en angst. Uw antwoord op mijn vraag maakt dat de eerste stem (= hart) meer gehoor zal krijgen en ik me recht tegenover de tweede stem positioneer. Ik hoor die stem vanuit de verte en ik ben mij ervan bewust dat die aanwezig is, maar ik word de tweede stem (= verstand) niet. Ik ben u enorm dankbaar. Dank u, Dank u, Dank u!!!
Caroline
Caroline
Lees verder
Lieve Stef, Vorige week woensdag bij jou mijn kaarten laten leggen. Bij aankomst was ik zeer zenuwachtig. Jij gaf mij al snel die rust door het warme ontvangst en jouw zachte stem. De kaarten gaven duidelijkheid aan mijn gedachten en gevoelens. Jij kon alles goed omschrijven zonder iets te weten. Jouw adviezen ga ik zeker opvolgen rondom mijn situatie. Ik ga jou zeker aanraden. Ik kom zeker nog eens langs in de toekomst. Veel liefs
Previous
Next