Wie is stef

Stef is een intuïtieve en begeerde kaartlegger en heldervoelend medium met ruim 17 jaar ervaring als spiritueel raadgever. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt met een rechtdoorzee aanpak zodat je altijd een zuiver en eerlijk advies bekomt. 

Kaartlegger

Aan de hand van zijn kaarten kan Stef jou antwoorden geven over het verleden, het heden en de toekomst. Deze vragen kunnen betrekking hebben op: relaties, werk en emotionele gebeurtenissen. Zonder hem enige informatie vooraf te verschaffen leert Stef jou op een onderliggende manier naar de situatie te kijken.

Stef werkt met de volgende kaarten:

  • de Lenormandkaarten
  • de gewone speelkaarten
  • de Gypsy waarzegkaarten
  • de Zigeunerkaarten
  • de Zigeunertarot

Foto-analyse

Stef is uiterst gespecialiseerd in het lezen van foto’s. Hij channelt de energie van de persoon en levert op die manier bijkomende en gedetailleerde informatie over  de betrokkenen op de foto. Deze unieke werkwijze helpt jou bij het vinden van bevestigingen hoe je met bepaalde situaties moet omgaan. 

Cursussen kaartleggen

Tevens is het mogelijk om in de privépraktijk van Stef een ruim aanbod aan cursussen te volgen. Deze worden één-op-één gegeven zodat de aandacht individueel gericht wordt op de cursist. LEES MEER >

Maak een afspraak met Stef
Stef
Ik wil een afspraak voor: *
Door het invullen van het contactformulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid. *

Klantenbeoordeling Stef

Patsy
Patsy
Lees verder
In één woord: top! Je bent een absolute aanrader en een betrouwbaar medium en getalenteerd kaartlegger! Ik ben het afgelopen jaar 2x bij je op consult geweest en AL je voorspellingen (zowel positief als negatief) zijn ondertussen uitgekomen. Door je tips en adviezen sta ik terug in mijn eigen kracht en met beide voetjes op de grond. Ik ben het universum enorm dankbaar om je op mijn pad te hebben gebracht. Allerbeste wensen voor jou en je gezin, Patsy Een dikke merci!
Anneleen
Anneleen
Lees verder
Beste Stef, wat een fijne verrassing op zondagavond. Ik verwachtte uw mail pas dinsdag of woensdag. Fantastisch! Hartelijk dank! Twee stemmen zijn sterk aanwezig. De ene stem (mijn hart) spreekt me heel zacht en geruststellend toe. De andere stem (verstand) zaait twijfel en angst. Uw antwoord op mijn vraag maakt dat de eerste stem (= hart) meer gehoor zal krijgen en ik me recht tegenover de tweede stem positioneer. Ik hoor die stem vanuit de verte en ik ben mij ervan bewust dat die aanwezig is, maar ik word de tweede stem (= verstand) niet. Ik ben u enorm dankbaar. Dank u, Dank u, Dank u!!!
Caroline
Caroline
Lees verder
Lieve Stef, Vorige week woensdag bij jou mijn kaarten laten leggen. Bij aankomst was ik zeer zenuwachtig. Jij gaf mij al snel die rust door het warme ontvangst en jouw zachte stem. De kaarten gaven duidelijkheid aan mijn gedachten en gevoelens. Jij kon alles goed omschrijven zonder iets te weten. Jouw adviezen ga ik zeker opvolgen rondom mijn situatie. Ik ga jou zeker aanraden. Ik kom zeker nog eens langs in de toekomst. Veel liefs
Previous
Next