Soulmediums

Het Lenormand aantekenboekje: Een spirituele wegwijzer in je dagelijks leven

15,95

Beschikbaarheid: 40 op voorraad

Klantenbeoordeling
4.5/5

Productinformatie

Het Lenormand aantekenboekje: Een spirituele wegwijzer in je dagelijks leven

Op zoek naar een exclusieve Lenormand gadget die je kan gebruiken als dag- consult- en notitieboekje? Dan is het Lenormand aantekenboekje wellicht iets voor jou. Ontwerper, uitgever en auteur Fabio Vinago schenkt met dit ontwerp uitgebreid aandacht aan de veelzijdigheid die dit boekje te bieden heeft.

Dit Lenormand aantekenboekje, met maar liefst 160 pagina’s (waarvan 36 pagina’s afgebeeld worden met de 36 Lenormandkaarten) is voor iedereen die zijn/haar kennis van deze waarzegkaarten een persoonlijke toets wil geven.

  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgever: Fabio Vinago
  • Verdeler: Soulmediums
  • Aantal pagina’s: 160
  • ISBN: 9789464072051
  • Afmeting: 14,8 x 21 cm
  • Bindwijze: Softcover paperback
  • Grafische vormgeving: Studio Alterego

Beschrijving

Auteur Fabio Vinago is alvast geen nieuwkomer wat betreft het hanteren van de befaamde Lenormandkaarten. Met het gepersonaliseerde Lenormand aantekenboekje gunt Fabio jouw een spirituele- en persoonlijke weg in je dagelijks leven. 

Het opzet van dit uniek notitieboekje, het binnenwerk die per pagina wordt afgebeeld met de 36 Lenormandkaarten, zorgen er tevens voor dat deze wegwijzer perfect gebruikt kan worden als dag- consult- en notitieboekje. Daarnaast schenkt de auteur aandacht aan het karakter en de uitstraling van dit aantekenboekje, opdat de gebruiker zich op elke manier kan identificeren en het gebruik ervan op een persoonlijke manier kan integreren in zijn/haar dagelijks leven. 

Fabio’s jarenlange ervaring als kaartlegger stelt hem telkens opnieuw in staat om verbluffende creaties neer te zetten, uit te geven en te publiceren.

Zijn drijfveer is zijn ongelimiteerde passie voor spirituele vormgeving en creatie. Zo maakt hij wederom van het Lenormand aantekenboekje een uniek en exclusief exemplaar die bij de Lenormand liefhebber niet mag ontbreken. 

Fabio is een ervaringsdeskundige in de wereld van het Lenormand kaartleggen en het Lenormand aantekenboekje is zijn manier om zijn kennis en passie met de buitenwereld te delen.