De klassieke Lenormandkaarten

6,50

Beschikbaarheid: 4 op voorraad

Klantenbeoordeling
4.5/5

Productinformatie

De klassieke Lenormandkaarten zijn wereldwijd een autoriteit op het gebied van kaartleggen. In elke spirituele winkel zal je deze wereldvermaarde waarzegkaarten tegenkomen. Ze bieden jou antwoorden op de meest gestelde levensvragen over het verleden, het heden en de toekomst.

Auteur: Mlle Lenormand
ISBN: 9789085080626
Inhoud: kaarten + handleiding
Taal: Nederlands

Maak kennis met het ‘Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek‘ (verkrijgbaar in onze webshop). Dit praktisch boek helpt jou op weg om te leren kaartleggen met de Lenormandkaarten.

Beschrijving

De klassieke Lenormandkaarten zijn wereldwijd één van de bekendste waarzegkaarten in de wereld van de cartomantieMlle Lenormand genoot niet alleen een reputatie als helderziende, zo zou ze onder meer het huwelijk, de kroning én de val van Napoleon voorspeld hebben. Daarbij doet ze een beroep op de gewone speelkaarten. Later in haar leven vergaart ze meer kennis over Astrologie en over de Griekse Mythologie.

Op zoek naar nog méér Lenormand-kennis, volg dan de cursus bij Soulmediums ‘kaartleggen met de Lenormandkaarten‘ of bestel het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek‘ van auteur Fabio Vinago.