Aanbieding!

Je huis reinigen: all in one zuiveringspakket

39,99 27,95

Beschikbaarheid: 8 op voorraad

Klantenbeoordeling
4.5/5

Productinformatie

Je huis reinigen pakket: luxueuze all-in-one zuiveringspakket 

Dit pakket is volledig op maat samengesteld om jezelf en ruimtes te reinigen/zuiveren. Met het Soulmediums zuiveringspakket heb je alles in huis om negatieve, ongemakkelijke en angstige gevoelens weg te smudgen.

Inbegrepen in ons zuiveringspakket:

 • 1 abalone schelp
 • 1 pakje Palo Santo sticks
 • 1 witte salie smudge stick
 • 1 pakje witte salie wierook
 • 1 pakje Palo Santo wierook
 • 1 Palo Santo Aura & ruimte spray (100 ml)

 

Beschrijving

Abalone schelp

Een abalone schelp vertegenwoordigt het element water. De schelp is het omhulsel van de Abalone zeeslak, afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Door de natuurlijke luchtgaten is deze sterke schelp zeer geschikt als schaaltje om mee te smudgen en zorgt hij tevens voor een uitstekende luchttoevoer. Plaats wat zand in de schelp om de natuurlijke parelmoer intact te houden.

Witte salie stick

Smudge sticks zijn losse salie bladeren die met een touwtje samen worden gebonden. Witte salie bladeren komen van de Salvia Apiana boom, die voorkomt in Noordwest Mexico en in Californië. Witte Salie wordt al eeuwenlang gebruikt voor ceremonies en andere zuiveringsrituelen.

Palo Santo

Palo Santo hout komt van de Bursera Graveolens boom uit Zuid-Amerika. Het wordt ook wel zuiverend– of  heilig hout genoemd. Het langzaam rokend hout staat bekend om zijn positieve en reinigende effecten. Palo Santo kent een uiterst krachtige en zuiverende werking.

Het zuiveringspakket gebruiken

Om een huis of ruimte te reinigen gebruik je de witte salie om negatieve energieën te verdrijven. Palo Santo hout gebruik je om de energievelden te vullen met positieve energie. Zo gebruik je het pakket:

 1. Gebruik de witte salie stick om je huis te reinigen. Start altijd van boven en werk zo naar beneden toe. Waaier de rook van het lichaam van je af. Vervolgens zuiver je je eigen energieveld door te smudgen vanaf de voeten, tot aan het bovenlichaam.
 2. Neem de Abalone schelp , brand een Palo Santo stick, plaats deze in de schelp en volg de stappen die je reeds uitvoerde met de witte salie stick.
 3. Zet eventueel alle ramen open zodat alle negatieve energieën worden uitgedreven.
 4. Brand een witte salie en een Palo Santo wierookstokje en plaats deze in de ruimte waar je het zuiveringsritueel positief wil bekrachtigen.
 5. Neem de Palo Santo aura spray en verstuif 1x iedere hoek van je woning of ruimte. Tot slot spray je eenmalig boven je kruin, ter hoogte van je hartchakra en eindig je bij de voeten.
 6. Herhaal deze procedure 1x/week zodat de positieve energie continu blijft stromen.